Mikael Forsgren – Law, IT and everything in between

Arc by 96dpi on Flickr.
För några dagar sedan var jag och Alice på en promenad. Flera gånger under turen tänkte jag: “Rackarns, här hade det kunnat bli en riktigt bra bild”. Jag har i dagsläget precis noll kameror (om man inte räknar mobilkameran) så det kliar verkligen i mitt avtryckarfinger. Köpa en begagnad? Köpa en utomlands? Eller: hoppas att jag får tillbaka den jag blev bedragen på i blocketbedrägeriet för nån månad sedan? Klart står att jag är väldigt sugen på att fota, och bilder som denna gör begäret starkare.

Arc by 96dpi on Flickr.

För några dagar sedan var jag och Alice på en promenad. Flera gånger under turen tänkte jag: “Rackarns, här hade det kunnat bli en riktigt bra bild”.

Jag har i dagsläget precis noll kameror (om man inte räknar mobilkameran) så det kliar verkligen i mitt avtryckarfinger.

Köpa en begagnad?

Köpa en utomlands?

Eller: hoppas att jag får tillbaka den jag blev bedragen på i blocketbedrägeriet för nån månad sedan?

Klart står att jag är väldigt sugen på att fota, och bilder som denna gör begäret starkare.

3 years ago

  1. mikaelf posted this